RECALL – Adataid és technikai tudnivalók

Az emlékeid a tieid.

A RECALL egy személyes emlékfelidéző alkalmazás. Használhatod önállóan, a saját tempódban, regisztráció nélkül.

Hol tárolódnak az emlékeim?

A RECALL a beírt emlékeidet, a hozzájuk kapcsolódó választásaidat és hangfelvételeidet a saját eszközöd böngészőjében tárolja.

Az alkalmazás nem továbbítja ezeket az Ébredések Alapítványnak vagy a RECALL készítőjének. Ők nem férnek hozzá az emlékeidhez, nem olvashatják és nem hallgathatják meg azokat.

Mire van szükségem a használatához?

Internetkapcsolatra, korszerű böngészőre és elegendő szabad tárhelyre az eszközödön. A hangfelvételek készítéséhez mikrofonra és a böngészőben megadott mikrofonengedélyre is szükség van.

Meddig maradnak meg az emlékeim?

Az emlékek az adott böngészőben maradnak, amíg nem törlöd őket, vagy a böngésző nem törli a tárolt adatokat.

Fontos: ha törlöd a böngésződ webhelyadatait, másik böngészőre vagy eszközre váltasz, az emlékeid nem kerülnek át automatikusan, és elveszhetnek.

A RECALL-ban a történeteid felett te rendelkezel.