Képzéseink

 • Hatékonyság 1-2. ( november 12-14. )

  Bizonyára voltak már úgy, hogy ugyanazt mondták két embernek, s az egyik azonnal értette és tette, a másik, ugyanolyan vagy még jobb szellemi kapacitással, csak hosszabb beszélgetés után kezdett neki, s csinálta meg ugyanolyan jól, mint előző társa. Nos, ezután a képzés után mindkettőnek ugyanolyan hatékonysággal tudjuk elmondani a feladatot, kb. ugyanannyi idő alatt – természetesen, máshogy az egyiknek, s máshogy a másiknak…

  Érdekel tovább olvasok!

 • Asszertivitás és hatékony kommunikáció ( november 28-29. )

  Kommunikáljon hatékonyan, legyen Ön is asszertív! Az asszertivitás, a hatékony kommunikáció alapja, mely mindenki által elsajátítható. Képzésünk célzottan megtanítja Önt erre a módszerre.

  Érdekel tovább olvasok!

 • Közösségi addiktológiai képzés szociális munkások részére ( november 30-december 4. )

  Jelen továbbképzés a szenvedélybetegek ellátásának közösségi modelljét kívánja oktatni, mely komplex, bio-pszicho-szociális modell, a család bevonásával, teamben történő gondozást jelent. A továbbképzésen a legkorszerűbb elméleti ismeretek mellett felvonultatjuk azokat a technikákat, szomatikus és pszichoterápiás kezelési módszereket, melyek bizonyítottan hatékonyak, s amelyek alkalmazásával a szenvedélybeteg-ellátás javítható, az alkohol – illetve kábítószer-probléma csökkenthető.

  Érdekel tovább olvasok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.