Képzéseink

 • ÚT MAGAMHOZ (2021. április 19.)

  Az asszertivitás, mely a hatékony kommunikáció alapja mindenki által elsajátítható. Magánéletben és munkahelyen egyaránt alkalmas arra, hogy az erőszakmentes kommunikáció erejével előzzünk meg, illetve oldjunk meg konfliktusokat. Mindez nagymértékben javítja, támogatja és elősegíti az egészséges családi, munkahelyi, baráti és hivatalos kapcsolatok, kapcsolódások eredményességét.

  Érdekel tovább olvasok!

 • ÚT MÁSOKHOZ (2021. április 26.)

  Bizonyára voltak már úgy, hogy ugyanazt mondták két embernek, s az egyik azonnal értette és tette, a másik, ugyanolyan vagy még jobb szellemi kapacitással, csak hosszabb beszélgetés után kezdett neki, s csinálta meg ugyanolyan jól, mint másik társa. Nos, ezután a képzés után mindkettőnek ugyanolyan hatékonysággal tudjuk elmondani a feladatot, kb. ugyanannyi idő alatt – természetesen, mindkettőnek máshogy.

  Érdekel tovább olvasok!

 • ÚT MAGAMHOZ - ÚT MÁSOKHOZ (SZEMÉLYES HATÉKONYSÁGFEJLESZTÉS)

  Az együttműködés a minket körülvevő emberekkel, s kisebb–nagyobb csoportjukkal (munkahely, lakóközösség, család, stb.) akkor valósul meg, ha két irányból igyekszünk a hatékonyság felé.
  Szerezhető továbbképzési pontérték: 25 kreditpont
  A képzés ideje: 2021. május 8. és május 15.

  Érdekel ez a képzés, tovább olvasok…

“Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehettem ennek az Önismereti utazásnak.”

“Nagyon támogató, derűs, aktív tréning volt!”

“Fantasztikus volt, nagyon köszönöm”

“Elégedett vagyok, sok személyes felismerést hozott a képzés, a kérdőívek eredményével alátámasztva és konkrét segítséget/ módszert adott ezek fejlesztéséhez. Az idő pedig elrepült a jó társaságban, az elméleti és a gyakorlati rész is végig izgalmas volt, jó arányban.”

“Vannak olyan dolgok, amikre ráébresztett a képzés és most már tudatosan tudok rá odafigyelni, tudom fejleszteni.”

“Nagyon jól éreztem magam a képzés során, biztos vagyok benne, hogy mind magán- és munkahelyi szituációkban tudom majd hasznosítani a tanultakat.”

“Nagyon jó hangulatú, empatikusan vezetett képzés volt.”