e-Health?

Egy okostelefon, és MÁRIS segíthetsz magadnak felépülni.

Talán nem ismert számodra a szó. Ne magadban keresd a hibát, hanem jó ha tudod, hogy egy viszonylag friss fogalomról van szó. Olyan számítástechnikai, vagy okoseszközök által nyújtott fejlesztések, programok, alkalmazások összefoglaló neve ez, amelyek lehetőséget teremtenek lelki egészségünk felmérésére, megismerésére, javítására, akár tüneteink menedzselésére is.
Akár otthon, ingyen a szakember segítségének kiegészítőjeként, önsegítő módon.

Az Ébredések Alapítvány két Android felületre készült applikációt is elkészített a közelmúltban, olyan applikációkat, melyek sokunknak segítségére lehetnek.

Ismerkedj meg velük, töltsd le őlet a Google Play Áruházból.

 

ASSZERTÍVIA

(Kattints ide a link-ért, ha pc-d össze van hangolva okoskészülékeddel)

KOMMUNIKÁLJ HATÉKONYAN, ÉLVEZETESEN!

Az Asszertívia egy asszertív kommunikációt oktató applikáció, ami segít a mindennapos nehéz helyzetek kezelésében, és az asszertív kommunikációs minták lesajátításában. Az applikáció 3 nagyobb tananyagot foglal magában, melyek modulokból állnak. Ezek a modulok gyorsan 5-10 perces használattal elvégezhetők. Telepítsd az alkalmazást, és ismerd meg Asszertívia lakóit, mialatt magad is elsajátítod az asszertív kommunikációs technikákat.

 

Töltsd le a QR kód használatával:

 

HangHalló (béta)


(Kattints ide a link-ért, ha pc-d össze van hangolva okoskészülékeddel)

HANGOKAT HALLASZ? FONTOS NEKED VALAKI, AKI HANGOKKAL ÉL?

Egy igazán új és rendkívül érdekes ÖNSEGÍTŐ alkalmazás mindazoknak akik meg szeretnék ismerni, a Hanghallás Világát. Segítséget nyújt ahhoz, hogy megértsük milyen jelentésekkel bírhatnak az általunk hallott hangok. Segít mindazoknak akik ezzel az esetenként valóban nehéz állapottal élnek, és azoknak is akik olyan embert szeretnek, nevelnek aki hangokat hall, vagy a pszichózis, talán a skizofrénia diagnózisával próbál együtt élni. Szakemberek, és olyan sorstársak “tapasztalati szakértők” fejlesztették közösen, akik már tudják van kiút a hanghallás legnehezebb pillanataiból is. Van fény az alagút végén. Tudjuk. Bizonyítottuk. Erre épül ez az alkalmazás. Próbáld ki!

 

Töltsd le a QR kód használatával:

(Megj.: A HangHalló, még béta változat, dolgozunk még rajta a felhasználók visszajelzései alapján. Amíg nem teljesen kész, addig a Play áruházban pontosan így üsd be a nevet: HangHalló, másképpen általában nem találja meg az Áruház az app-ot. )