Vannak olyan emberek, akikkel nehezen vergődik zöldágra? Vannak olyanok, akikkel könnyen megy az együttműködés? Mi tudjuk miért, s eláruljuk Önnek! Akar 2 nap alatt 4 nyelven megtanulni? Hogy nem lehetséges?? Dehogynem!

Mi tudjuk hogyan, s eláruljuk Önnek!

Két intenzív, szórakoztató nap és mindez valóra válik. Csatlakozzék ehhez a népszerű képzésünkhöz!

A tréning célja, hogy megismerkedjünk a Jung-i viselkedéstipológia alapjaival. Ez a rendszer segít abban, hogy barátainkat, társunkat, ismerőseinket miképp tudják kevés időbefektetéssel a leghatékonyabban meggyőzni, hogy lehet rokont, munkatársat, sőt, főnököt (!) megérteni, s megtalálni a hozzájuk vezető leghatékonyabb kommunikációs csatornát.

Olyan viselkedéstipológiai rendszerelemzést kínálunk a résztvevőknek, melynek eredménye, hogy az emberi kapcsolatot, kapcsolódásokat új szempontok szerint közelítjük meg, új kapcsolat-szemlélettel hozzájárul – az eddig hatékony technikák mellett – ahhoz, hogy mi magunk még eredményesebben tudjunk működni.

Módszerünk

A Jung-i alapvetés megismerése, intenzív interaktivitás, csoportmódszerek, gyakorlati feladatok

A tanult módszer segíti a résztvevőket a magánéleti és, bizonyos mértékben, a munkahelyi kommunikációjukban, növelve mindkét fél hatékonyságát és elégedettségét..javítja a családon, szervezeten belüli együttműködést az emberi viselkedések hogyanjának megismerésével, az elfogadás célzott ösztönzésével, viselkedésprofiljuk megismerésével és a kommunikáció tudatos alakításával.

Vajon melyik lesz az Öné és miképp tudja személyes hatékonyságát növelni az Önt körülvevő munkatársak, rokonok, barátok alkotta kapcsolati hálóban?

A képző szervezet: Ébredések Alapítvány (1089 Budapest, Kálvária tér 5.)

A képzés címe: Út másokhoz

A képzés vezetője: Kristóf Róbert szakközgazdász humánerőforrás szakember

A képzés helyszíne: 1089 Budapest, Kálvária tér 5.

A képzés ideje: 2020. február 22-23.

A képzés időtartama: 2 nap/20 óra; naponta 9-től 17 h-ig

A képzés díja: 20.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2020. február 14.

Jelentkezés : kepzes.ebredesek@gmail.com

Információ: Vida Ágnes: 06-20-666-3165

Kedvezmények:

A képzési díjból visszatérő hallgatóink, akik korábban elvégezték az asszertivitás vagy a viselkedéstipológiai tréninget és ezt igazolni is tudják, – ezen a képzésen 20% engedménnyel, azaz 16.000 Ft-ért vehetnek részt.