A 21. század számos kihívással jelentkezik. Nincs olyan szakterület, amelyen belül ne merülne fel az igény a képzett előadók és képzésvezetők iránt.

Az élethosszig tartó tanulás koncepciója meghatványozta ezt az igényt. Előadások, prezentációk tartása ma már minden korosztály esetében alapelvárás.

Képzésünk hiánypótló ezen a területen. Nem csak azért, mert a tradicionális előadás-technikából elindulva készíti fel a hallgatót az érdekes, interaktív, tudásátadó előadások, képzések megtervezésére és vezetésére, hanem azért is, mert ugyanilyen súllyal ismertet meg a legkorszerűbb, a PowerPointot meghaladó prezentációs módszerekkel, szoftverekkel is.

Mivel korunkban az országhatárok már nem jelentenek korlátokat, jogos hallgatói igényeket elégítünk ki akkor, amikor ezt a képzésünket angol és francia nyelven is elérhetővé tesszük.

Képzésünk hatékonyságát számos hazai és nemzetközi sikeres előadás bizonyítja. Tréningünk túlnyomórészt a résztvevők aktivitására épül. Így a képzés végén magabiztos, az alapelvekkel tisztában lévő és a technikákat készségszinten művelő résztvevők prezentációit elemezhetjük.

Információ:
Vida Ágnes: 06-20-666-3165
kepzes.ebredesek@gmail.com