Az együttműködés a minket körülvevő emberekkel, s kisebb –nagyobb csoportjukkal (munkahely, lakóközösség, család, stb.) akkor valósul meg, ha két irányból igyekszem a hatékonyság felé.
Az egyik: Út magamhoz. Az önbecsülés, a pozitív gondolkodás magamról nem kiindulás, hanem eredmény. Eredménye az elért sikereknek, a jól megoldott kommunikációs vagy szakmai és/vagy magánéleti győzelmeimnek, a tisztességes-becsületes életvitelemnek.
Ezen az úton M. Rosenberg, Dr. Thomas Gordon és Prof. I. R. Falloon segít minket.
A másik: Út másokhoz. Az első segítségével a képzés ezen szakaszában megtanuljuk a másik embert alaposabban megismerni és jobban tisztelni. Megtanuljuk, miképp tudjuk hatékonyan elmondani mindazt, ami fontos nekünk.

Bizonyára voltak már úgy, hogy ugyanazt mondták két embernek, s az egyik azonnal értette és tette, a másik, ugyanolyan vagy még jobb szellemi kapacitással, csak hosszabb beszélgetés után kezdett neki, s csinálta meg ugyanolyan jól, mint előző társa.
Nos, ezután a képzés után mindketttőnek ugyanolyan hatékonysággal tudjuk elmondani a feladatot, kb. ugyanannyi idő alatt – természetesen, máshogy az egyiknek, s máshogy a másiknak.
Ezen az úton Karl Jung és William Mouton Marston útmutatásai segítségével megyünk végig.

A képzés végére a két út találkozik, s a továbbiakban egymást erősítő folyamatként támogatják hatékonyságunkat. Induljunk el együtt, tapasztalt trénereinkkel, s életének egyik legjobb befektetése lesz ez a három nap!

 

A szabadon választható akkreditált képzés címe: Hatékonyság 1-2.

A képzés engedélyszáma: S-05-061/2017

Szerezhető továbbképzési pontérték: 25 kreditpont

A képzés ideje: 2020. május 6-8.

A képzés időtartama: 30 óra /3 nap; naponta 9-től 17 h-ig)

A képzés vezetője: Kristóf Róbert emberi erőforrás szakember, szakközgazdász

A képzés helyszíne: 1089 Budapest, Kálvária tér 5.

A képzés díja: 30.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2020. április 24.

 

Információ: Vida Ágnes: e-mail: kepzes.ebredesek@gmail.com, telefon: 06-20-666-3165

Jelentkezési lapunk elérhető a www.ebredu.hu címen