Stresszes az élet? Családtagjával, barátjával nehezebb kommunikálnia, vagy Önnek érzelmi konfliktusai vannak? Problémái vannak kollégáival? Szeretne hatékonyabban együttműködni a családjával (társával, gyermekével, szüleivel)? Vissza kell utasítania közeli ismerősét, rokonát, de nem szeretné megbántani? Társas kapcsolataiban konfliktusok jelentkeznek? Nem tud nemet mondani? Vagy különböző helyzetekben szorongást él meg?

Mi tudjuk a megoldást. Legyen Ön is asszertív! Kommunikáljon hatékonyan!

Az asszertivitás, a hatékony kommunikáció alapja, mely mindenki által elsajátítható. Gyakorlás és odafigyelés segítségével eljuthatunk ahhoz a helyzethez, amikor már gondolkodni sem kell az asszertivitás modelljén, szabályokon, technikákon, hanem készségszinten tudjuk alkalmazni, s előnyeit javunkra fordítani. Nem csodaszer, de a társadalmilag elfogadott helyzetek nagy százalékában jól működtethető.

A tréning elvégzése után:

  • Könnyebben tud konfliktushelyzeteket megoldani
  • Családtagjával, társával, barátjával egyszerűbb lesz a kommunikáció, gyorsabban juthatnak közös nevezőre
  • Az asszertív kommunikáció révén kevésbé lesz stresszes az élete,
  • Ön is elindulhat egy hatékonyabb kommunikációt megtestesítő, magabiztosabb és teljesebb önkép felé vezető úton
  • Képes lesz a hatékony érdekérvényesítésre, mások méltóságának és érzelmeinek megsértése nélkül
  • Magabiztosabb lesz fellépése
  • Könnyebben megoldja a konfliktusokat, áthidalja a kommunikációs akadályokat

A tréningek kis létszámú csoportokban zajlanak, célunk a kötetlen légkör megteremtése, a tréner és a résztvevők közötti együttműködésen keresztül.

Képzésünket különösen ajánljuk mentális problémával élők családtagjainak, hozzátartozóinak, barátaiknak, természetes segítőiknek.

Információ:
Vida Ágnes: 06-20-666-3165
kepzes.ebredesek@gmail.com