AZ ÉBREDÉSEK ALAPÍTVÁNY 2017. MÁSODIK FÉLÉVI KÉPZÉSEI

A KÉPZÉS CÍME A KÉPZÉS DÁTUMA A KÉPZÉS ÓRASZÁMA KREDITPONTOK SZÁMA A KÉPZÉS DÍJA
Asszertivitás és hatékony kommunikáció november 11-12. 20 20.000 Ft
XX. Közösségi Pszichiátriai, Addiktológiai és Mentálhigiénés Konferencia

november 21.

9 – 18 h 5 8.000 Ft
Megújuló szervezet, megújuló munkatárs

november 27-29.

30 30 25.000 Ft
Közösségi addiktológiai képzés szociális munkások részére december 4-8. 40 40 30.000 Ft
Viselkedéstipológia December 9-10. 20 20.000 Ft

 

JELENTKEZÉSI LAPJAINK MÁR ELÉRHETŐK!

 

 

Az Ébredések Alapítvány több mint 10 éve foglalkozik pszichiátriai betegek rehabilitációjában részt vevő szakemberek oktatásával, továbbképzésével. 2009-ben visszanyertük a pszichiáter rezidensek közösségi pszichiátriai képzésének akkreditációját, valamint közösségi pszichiátriai posztgraduális tanfolyamot akkreditáltattunk a Semmelweis Egyetemen. Dr. Harangozó Judit folytatta centrumunkban a medikusképzést.

Tovább folytattuk a pszichiáter szakorvosjelöltek képzését, valamint a közösségi szociális szakemberek gyakorlati képzését. Közösségi Addiktológiai Tanfolyam különböző célcsoportoknak, akkreditálva a szociális szakembereknek, május és október hónap folyamán valósult meg.

Asszertív kommunikációs tréningeket vezettünk pszichiátriai problémával küzdő egyéneknek; két és fél napos, illetve, súlyos állapotú betegeknek folyamatosan, 3-4 hónapon keresztül.

Az általunk szervezett Közösségi Pszichiátriai és Addiktológiai Konferenciát szociális szakemberek, pszichiáterek és pszichológusok számára is akkreditáltattuk.

Műhely típusú továbbképzések akkreditációját kezdeményeztük szociális szakemberek számára a NIVE-n keresztül.

A Felnőttképzési Akkreditációs Testülettől elnyertük az Akkreditált Képzési Intézmény címet, ezzel növelve az esélyét annak, hogy egyre inkább megjelenjünk a szociális és non-profit szektor képzési piacán.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.