diagram

 

Az Ébredések Alapítvány több mint 10 éve foglalkozik pszichiátriai betegek rehabilitációjában részt vevő szakemberek oktatásával, továbbképzésével. 2009-ben visszanyertük a pszichiáter rezidensek közösségi pszichiátriai képzésének akkreditációját, valamint közösségi pszichiátriai posztgraduális tanfolyamot akkreditáltattunk a Semmelweis Egyetemen. Dr. Harangozó Judit folytatta centrumunkban a medikusképzést.

Tovább folytattuk a pszichiáter szakorvosjelöltek képzését, valamint a közösségi szociális szakemberek gyakorlati képzését. Közösségi Addiktológiai Tanfolyam különböző célcsoportoknak, akkreditálva a szociális szakembereknek, május és október hónap folyamán valósult meg.

Asszertív kommunikációs tréningeket vezettünk pszichiátriai problémával küzdő egyéneknek; két és fél napos, illetve, súlyos állapotú betegeknek folyamatosan, 3-4 hónapon keresztül.

Az általunk szervezett Közösségi Pszichiátriai és Addiktológiai Konferenciát szociális szakemberek, pszichiáterek és pszichológusok számára is akkreditáltattuk.

Műhely típusú továbbképzések akkreditációját kezdeményeztük szociális szakemberek számára a NIVE-n keresztül.

A Felnőttképzési Akkreditációs Testülettől elnyertük az Akkreditált Képzési Intézmény címet, ezzel növelve az esélyét annak, hogy egyre inkább megjelenjünk a szociális és non-profit szektor képzési piacán.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.